Vi lanserer Android-støtte!

Bare Bitcoin

1. mai, 2023

Da vi startet Bare Bitcoin var det med ett enkelt mål: å gjøre det så bra som mulig å være bitcoiner i Norge. Vi skulle lage bra tjenester og produkter for alle som allerede var ombord på bitcoin-toget, og ikke minst alle de som trengte en ekstra push for å komme i gang. Da vi lanserte tjenesten i august 2022 var det bare med støtte for iPhone. Dette var ikke fordi vi hadde noe spesielt i mot Android-brukere - det var rett og slett fordi vi prioriterte å komme oss så fort som mulig til målstreken med et

Helt siden den gang har vi blitt spurt gang på gang: når kommer dere med Android-app? Det frustrerende svaret har vært “snart, men vi kan ikke love noe”. Vi er derfor veldig fornøyde med å nå endelige kunne lansere Bare Bitcoin på Android! Appen er tilgjengelig i Play Store (og som tidligere, også i App Store).

skjermbilde av Google Play Store

Bjørn Olav, Regine og Torkel har lært seg litt av hvert om å lage iPhone-apper, men kunne dessverre fryktelig lite om å lage Android-apper. Vi ble derfor ganske nervøse hver gang vi lovet Android-støtte, vel vitende om at her måtte vi lage en helt ny app, med teknologi vi ikke kjente til. Lykken var stor da en ukjent fyr tok kontakt med oss, med en helt ellevill “jobbsøknad”! Jørgen Andersen hadde rett og slett laget en Android-kopi av appen vår på en helg, og lurte på om vi hadde lyst til å få til noe kult med den. Appen var selvfølgelig ikke hundre prosent fungerende, men det var allikevel utrolig kult å kunne ta og føle på Bare Bitcoin-opplevelsen i et helt nytt format.

Jørgen som tar kontakt over Discord

Vi satte oss ned med Jørgen for å prate litt om både app-utvikling og bitcoin, og det ble veldig fort klart at her var det en god idé å finne en bra avtale. Siden den gang har Jørgen jobbet videre med å gjøre Android-appen komplett, og vi må si vi er veldig fornøyde med resultatet. I liket med resten av gjengen i bb-teamet har han et stort engasjement for bitcoin. I tida fremover skal vi fortsette å videreutvikle begge appene vi nå har ute, og med Jørgens hjelp skal vi gjøre Bare Bitcoin enda bedre.

Android-apper lager seg ikke selv, og de blir heller ikke perfekte av seg selv. Vi håper du som leser dette laster ned appen, og prøver den ut. Om du finner noe som ikke funker helt som det skal vil vi gjerne at du roper ut, og sier ifra! Vi blir fryktelig glade for alle tilbakemeldinger, både ris og ros og alt annet. Du kan bli med i Discorden vår, eller ta kontakt gjennom support-chaten i appen.