Om Bare Bitcoin

Oppdraget vårt er å gjøre bitcoin tilgjengelig for alle nordmenn.

Bare Bitcoin ble grunnlagt på idéen om at man i fremtiden vil kunne velge selv hvilken valuta man bruker i hverdagen. En fremtid der du får lønn i bitcoin, og hele verden bruker bitcoin. Internett revolusjonerte kommunikasjon, og har vist oss hvor mye krefter det er i åpne, globale systemer. Vi tror bitcoin kommer til å gjøre det samme for penger.

Siden starten i 2021, har vi fått over 4 500 brukere, og tallene våre viser de er veldig fornøyde.

Skyggen av noen som holder en mobil

Det er fortsatt flere millioner nordmenn som ikke eier én eneste satoshi, og vi vil de skal bli med på pengerevolusjonen.

En mobil som ligger på en stein

Vi driver først og fremst med veksling av bitcoin mot norske kroner. Enten du vil kjøpe eller selge bitcoin - som privatperson eller firma - går vi inn for å tilby deg en enkel, trygg og behagelig handelsopplevelse, til gode priser.

Teamet bak har jobbet med bitcoin siden 2018, og har erfaring fra et stort spenn av bitcoin- og kryptovalutatjenester i både Norge og utlandet.

Hos oss får du direkte tilgang til noe av den fremste bitcoinkompetansen i Norge, og du får en tjeneste som er fokusert på én ting: være best på bitcoin.

Møt teamet

pil som peker ned
Bilde av Medgrunnlegger

Torkel Rogstad

Medgrunnlegger

Torkel har jobbet som utvikler siden 2018. Opp gjennom årene har han jobbet i Bitspace, Suredbits, Arcane Crypto, Firi, og nå Bare Bitcoin. Han har dedikert 100% av karrieren sin til bitcoin, og begynner med andre ord å opparbeide seg en del erfaring. Han har sterk yrkesstolthet, og skriver dønn solid kode.

Bilde av Medgrunnlegger

Bjørn Olav Jalborg

Medgrunnlegger

Bjørn Olav har jobbet som utvikler siden 2018, da Torkel rekrutterte han til Bitspace. Siden da har han vært innom Arcane Crypto, Firi, og DNB som "blockchainekspert". Det beste han vet er å lage løsninger som gjør folk sin hverdag litt bedre.

Bilde av Designer

Regine Fjesme

Designer

Som Bare Bitcoins designer bidrar Regine med god smak og intuitivt design.