Om Bare Bitcoin

Bare Bitcoin er lagd av bitcoin-entusiaster som har jobbet i bransjen siden 2018

I 2021 startet Torkel Rogstad og Bjørn Olav Jalborg Bare Bitcoin fordi vi savnet en god onboarding-opplevelse for bitcoin. Gjennom å ha jobbet i bransjen siden 2018, hadde vi bygd oss opp nok kompetanse til å starte vår egen tjeneste. Bitcoin var på topp, og tiden var inne for å bygge plattformen vi drømte om.


Siden vi startet, har ryktet til bransjen stupt på grunn av uærlige aktører. Vi vil gjøre ting annerledes, og bidra til å øke bransjens rykte. Uansett om det gjelder markedsføring, interne prosesser eller avgiftsstruktur, tror vi at å være genuine, transparente og ikke shady er den beste strategien for å vinne tilbake bitcoin sitt rykte.

Møt teamet

pil som peker ned
Bilde av CEO, medgrunnlegger

Torkel Rogstad

CEO, medgrunnlegger

Torkel har jobbet som utvikler siden 2018. Opp gjennom årene har han jobbet i Bitspace, Suredbits, Arcane Crypto, Firi, og nå Bare Bitcoin. Han har dedikert 100% av karrieren sin til bitcoin, og begynner med andre ord å opparbeide seg en del erfaring. Han har yrkesstolthet uten like, og skriver dønn solid kode.

Bilde av COB, medgrunnlegger

Bjørn Olav Jalborg

COB, medgrunnlegger

Bjørn Olav har jobbet som utvikler siden 2018, da Torkel rekrutterte han til Bitspace. Siden da har han vært innom Arcane Crypto, Firi, og DNB som "blockchainekspert". Det beste han vet er å lage løsninger som gjør folk sin hverdag litt bedre.

Bilde av Designer

Regine Fjesme

Designer

Regine har den unike evnen å være trendsetter. Hun har en bachelor i klesdesign, og i Bare Bitcoin bidrar hun med to uvurderlige ting: God smak, og å holde gutta litt igjen.