Om Bare Bitcoin

Bare Bitcoin er lagd av bitcoin-entusiaster som har jobbet i bransjen siden 2018

Bare Bitcoin ble startet i 2021, av Torkel Rogstad og Bjørn Olav Jalborg. Vi savnet en god onboarding-opplevelse for bitcoin i Norge, og ikke minst savnet vi en god tjeneste som var 100% dedikert til kun bitcoin. Teamet bak har jobbet i bransjen siden 2018, og har erfaring fra et stort spenn av bitcoin- og kryptovalutatjenester i både Norge og utlandet.

Tiden etter vi startet Bare Bitcoin har ikke vært rosenrød, og ryktet til bitcoin har fått seg en knekk. Særlig etter svindelskandaler hos utenlandske selskaper, som for eksempel FTX.

Vi vil gjøre ting annerledes, bidra til å øke bransjens rykte, og få bitcoin inn i varmen i alle Norges hjem. Uansett om det gjelder markedsføring, interne prosesser eller avgiftsstruktur - tror vi at å være genuine og transparente er den beste strategien for å få til det.

Vi driver først og fremst med veksling av bitcoin til og fra norske kroner. Enten du vil kjøpe eller selge bitcoin - som privatperson eller firma - går vi inn for å tilby deg en enkel, trygg og behagelig handelsopplevelse, til gode priser. Vi bistår også med oppbevaring av bitcoin, om du kunne tenke deg veiledning til å sikre bitcoinene dine selv.

Hos oss får du direkte tilgang til noe av den fremste bitcoinkompetansen i Norge, og du får en tjeneste som er fokusert på én ting: være best på bitcoin.

Møt teamet

pil som peker ned
Bilde av CEO, medgrunnlegger

Torkel Rogstad

CEO, medgrunnlegger

Torkel har jobbet som utvikler siden 2018. Opp gjennom årene har han jobbet i Bitspace, Suredbits, Arcane Crypto, Firi, og nå Bare Bitcoin. Han har dedikert 100% av karrieren sin til bitcoin, og begynner med andre ord å opparbeide seg en del erfaring. Han har sterk yrkesstolthet, og skriver dønn solid kode.

Bilde av COB, medgrunnlegger

Bjørn Olav Jalborg

COB, medgrunnlegger

Bjørn Olav har jobbet som utvikler siden 2018, da Torkel rekrutterte han til Bitspace. Siden da har han vært innom Arcane Crypto, Firi, og DNB som "blockchainekspert". Det beste han vet er å lage løsninger som gjør folk sin hverdag litt bedre.

Bilde av Designer

Regine Fjesme

Designer

Regine har den unike evnen å være trendsetter. Hun har en bachelor i klesdesign, og i Bare Bitcoin bidrar hun med to uvurderlige ting: God smak, og å holde gutta litt igjen.