Avgifter

Bare Bitcoin

20. juli 2022

I Bare Bitcoin betaler du avgifter for kun tre handlinger: Kjøp av bitcoin, salg av bitcoin, og uttak av bitcoin. Alt utover det er gratis.

Vi kommer aldri til å ta betalt uten at du eksplisitt gjør en av de tre handlingene over. Vi kommer aldri til å sende deg en regning. Rører du ikke kontoen, betaler du ingenting. Nå som den bekymringen er borte, kan du i tabellen under ser nøyaktig hva det koster å bruke Bare Bitcoin.
Åpne kontoGratis
Oppbevare bitcoinGratis
Uttak til bankkonto etter salgGratis
Første uttak hver månedGratis
Kjøpe bitcoin0.7%
Selge bitcoin0.7%
Uttak av bitcoin, tregt*
Uttak av bitcoin, raskt*
Minsteinnbetaling kroner1kr
Minsteuttak kroner1kr
Minsteuttak BTC

Nettverksavgifter*

Denne avgiften er et anslag. Når du sender bitcoin til en annen lommebok, betaler du nettverksavgiften for transaksjonen. Den endrer seg fra sekund til sekund, og den endelige avgiften blir satt idet uttaket sluttføres.


Spread

I tillegg til handelsavgiften, er det spread mellom kjøps- og salgskurs. Gjennomsnittlig er den 0.5%, eller 0.25% i hver retning. Du kan alltid se nøyaktig kurs før du gjennomfører kjøpet ditt.


Med avansert handel

Med avansert handel kan du legge inn en ordre der du velger kurs selv. Da betaler du ingenting utover handelsavgiften. Merk deg at limit-handler blir utført mot kjøps- og salgskurser, ikke midtkursen.