Kanonstart på 2024!

Bare Bitcoin

7. februar 2024

2024 er såvidt i gang, og i Bare Bitcoin har vi akkurat lagt en rekordbra måned bak oss. I januar handlet vi bitcoin for 22 millioner kroner! Det er med god margin vår beste måned hittil. Vi er veldig takknemlige for alle som har valgt å gjøre bitcoinhandlingen sin hos oss. For å gi litt mer kontekst til dette tallet, og hvor fornøyd vi er med det: det er fire ganger så mye vi gjorde som i hele 2022, og betraktelig mer enn vi gjorde i de første 7 månedene av 2023.

For en liten stund siden begynte vi å publisere åpen statistikk om omsetningen vår. Den kan dere finne på Kryptopris.no, en norsk nettside for sammenligning av bitcoin- og kryptovalutavekslere. Der kan dere se hvor mye vi omsetter for, i sanntid. Bare Bitcoin er den eneste norske bitcoinmegleren som publiserer slik data. Det gjør vi fordi vi tror at transparens og åpenhet er den beste strategien for å bygge tillit.

Et av målene våre for 2024 er å dele mer av hva vi driver med. Her er litt tall og statistikk fra starten av året, for den som finner slikt interessant.

  • Handelstørrsele: I juli i fjor sendte vi ut en spørreundersøkelse, og den vanligste tilbakemeldingen var at folk ikke hadde tillit til å gjøre større kjøp hos oss. Det inntrykket har vi klart å kvitte oss med! Siden da, har vi gjort handler helt opp mot 5 millioner kroner. Den største i år har vært på 1,5 millioner kroner, noe vi er veldig stolte av å ha fått til. Takk for tilliten. Om du vil handle for større beløp, kan du ta en titt på OTC-siden vår.
  • Uttak: Vi oppfordrer alle våre kunder til å overføre sine bitcoin til egen lommebok, og gjør alt vi kan for å gjøre det så enkelt som mulig. Mange av kundene våre følger den oppfordringen! I årets første måned gjennomførte vi over 400 uttak av bitcoin til egen lommebok. Nesten 300 av de var "vanlige" blokkjedeuttak, og kun 124 var over Lightning-nettverket. Uttak på Lightning er både billigere og raskere, og noe enda flere av våre kunder burde snuse på.
  • Antall brukere: Det var ikke bare handelsaktivitet vi så mye av i januar, men også nye brukere som registrerte seg hos oss. Vi passerte litt over 2500 registrerte brukere, og av disse var det hele 384 som kom til i januar. Velkommen skal dere være, alle som én. Vi håper dere er fornøyd med tjenesten vår, så langt!

Er det noe spesielt du lurer på om hva som skjer i bb-universet? Skyt over en melding på epost, eller skriv til oss på Twitter. Vi pleier å være raske på labben med å svare!

Om du ennå ikke er bruker hos oss håper vi at du vil gi oss en sjanse. 2024 blir et spennende år, både for bb og for bitcoin. Vi hører fra oss utover året, og vil nok en gang rette en takk til alle våre brukere.