Bitcoin er for alle, ikke bare de med iPhone

Bare Bitcoin

12. april 2023

Etter lanseringa av Bare Bitcoin har vi fått ett, spesifikt spørsmål igjen og igjen: ”når blir dere tilgjengelige for oss som ikke har iPhone?” Frem til nå har det litt kjedelige svaret på det vært “vi lover å ordne noe, men har ikke noen dato”. Det endrer seg i dag!

skjermbilde av web-løsningen

Fra og med nå er vi også tilgjengelig i nettleser-versjon, både på mobil og PC. Vi skjønner at ikke alle brukerne våre har iPhone, og i tillegg er det mange som foretrekker å gjøre finansielle transaksjoner på en større skjerm. Vi håper dette vil gjøre alle glade, og at enda flere norske bitcoinere kan begynne å bruke oss.

Det er ikke alt som er tilgjengelig i nettleser-versjonen, men all den viktigste funksjonaliteten skal være på plass. Du kan registere bruker og logge inn, gjennomføre handler, overføre kroner, og selvfølgelig også ta ut bitcoin til din egen lommebok - som alltid helt gratis.

Frem til vi har på plass all funksjonaliteten slenger vi et lite beta-flagg på nettsiden. I denne perioden kan det være du oppdager noen ting som ikke er som de skal. I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg! Vi tenkte det var bedre at vi slapp en tidlig versjon alle kan bruke, når vi nå endelig beveger oss utenfor iPhone-universet.

Apropos iPhone, så kommer det rimelig snart enda flere gode nyheter for de av dere som ikke bruker de alt for dyre, men akk så gode, telefonene fra Apple. Hva tror du det blir? Om du vil ha innsideinformasjon om dette, og kanskje også havne på en betatesterliste, oppfordrer vi deg til å bli med i Discorden vår. Der kan du snakke med andre brukere, komme med ønsker til ny funksjonalitet, og melde fra om feil og mangler. Vi sees der, og i mellomtiden håper vi du koser deg med å stacke sats fra nettleseren!