Blogg

Desember

Røttene til Bare Bitcoin

Bare Bitcoin

26.desember, 2021

Høsten 2021, startet Torkel og Bjørn Olav Bare Bitcoin. Planen var å gjøre det dødenkelt å kjøpe bitcoin. Vi var frustrerte over at samtlige handelsplasser i Norge pushet kunder til å kjøpe kryptovalutaer vi mente var verdiløse. Og nei, vi snakker ikke om Ethereum. Heller XRP og DOGE.

November

Sikkerhet

Bare Bitcoin

6.nov, 2022

Det aller viktigste først: når vi oppbevarer bitcoin på dine vegne tar vi det ekstremt seriøst. Vi benytter oss av veletablerte metoder og løsninger med høyt sikkerhetsnivå. Teknologien er så sikker den aldri har blitt hacket, og blir brukt av samtlige store aktører i bransjen.

August

Vårt første produkt

Bare Bitcoin

9.august, 2022

Vi lager Bare Bitcoin fordi vi vil alle nordmenn skal eie litt bitcoin. Enten for å spare i verdens beste penger, eller for å bruke de til noe. Uansett hva vi kommer til å gjøre på sikt, må vi starte et sted, og har funnet ut det aller mest naturlige er å starte med kjøp. Det første du tenker er kanskje hva vi skal med enda et sted man kan kjøpe bitcoin.

Juli

Avgifter

Bare Bitcoin

20.juli, 2022

Dette høres kanskje rart ut, men vi er opptatt av at du betaler så lite avgifter som mulig. Høyere avgifter betyr mindre bitcoin i din lomme, og det er det eneste vi prøver å få til. Det eneste du betaler er 1% per kjøp. Innskudd er gratis, uttak er gratis, og alt annet du kan finne på å gjøre hos oss er gratis. Det gjør det enkelt og forutsigbart for deg å vite hva du egentlig betaler i avgifter.